Bestuur

We waarderen je interesse in het bestuur van Badmintonvereniging De Stolp en staan klaar om je vragen te beantwoorden. Mocht je de informatie die je zoekt niet kunnen vinden op onze informatiepagina, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande gegevens of kom langs op een maandagavond. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren en je te voorzien van de informatie die je nodig hebt.

Ons bestuur bestaat uit toegewijde vrijwilligers die ervoor zorgen dat de vereniging soepel en efficiƫnt functioneert. Hun inzet en passie voor badminton maken het mogelijk om een ondersteunende en plezierige omgeving te bieden aan al onze leden.

Contactgegevens

E-mail: info@destolpkoedijk.nl

Heb je specifieke vragen over lidmaatschap, speeltijden, evenementen of andere zaken? Laat het ons weten! We zijn er om te helpen en je te verwelkomen in onze badmintonvereniging. Of je nu een ervaren speler bent of net begint, we staan klaar om je te ondersteunen.

Bestuur

Bij Badmintonvereniging De Stolp Koedijk hebben we een toegewijd bestuur dat ervoor zorgt dat alles soepel verloopt. Hier zijn de huidige bestuursleden:

VoorzitterMark Janssen
Penningmeester / secretarisRieke Hof
JeugdzakenErwin van der Sluis
Externe competitie Susanne Hoogendoorn
Externe competitie Ruben Kneppers

Overige zaken

Naast de bestuursleden zijn er andere belangrijke functies binnen de vereniging:

ShuttlebeheerRuben Kneppers
TrainerErwin van der Sluis
WebsiteRuben Kneppers

Kom langs of neem contact op

Bedankt voor je interesse in Badmintonvereniging De Stolp Koedijk. We kijken ernaar uit om van je te horen en je verder te helpen. Kom gerust langs op een maandagavond of neem contact met ons op via e-mail. We verwelkomen je graag in onze vereniging en beantwoorden met plezier al je vragen.

Onze vereniging draait om de gemeenschap en de liefde voor badminton. Of je nu vragen hebt over de trainingen, wedstrijden, evenementen of het lidmaatschap, ons bestuur en onze vrijwilligers staan klaar om je te helpen. We streven ernaar om een ondersteunende en gastvrije omgeving te bieden waar iedereen zich welkom voelt.