Speeldata

Hier vind je een overzicht van alle geplande speeldata van onze externe teams en de trainingsavonden bij Badmintonvereniging De Stolp.

We begrijpen dat het belangrijk is om op de hoogte te zijn van wanneer en waar onze externe teams in actie komen, evenals de geplande trainingsavonden. Op deze pagina heb je toegang tot alle relevante informatie.

Of je nu nieuwsgierig bent naar de competitiewedstrijden van onze teams, of je wilt deelnemen aan de trainingen om je vaardigheden te verbeteren, hier vind je de speeldata die je nodig hebt.

We raden je aan regelmatig terug te keren naar deze pagina, omdat de speeldata en trainingsavonden mogelijk worden bijgewerkt. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste informatie en kun je je sportactiviteiten plannen.

Bedankt voor je interesse in Badmintonvereniging De Stolp. We nodigen je uit om onze pagina met speeldata en trainingsavonden te verkennen en je voor te bereiden op een seizoen vol spannende wedstrijden en leerzame trainingssessies.

Wedstrijden extern

Als je op zoek bent naar informatie over onze externe competitiewedstrijden, kun je deze vinden op de volgende link: https://www.toernooi.nl/sport/league/draw?id=46728BD6-1E5B-49B9-B2CB-A85A5307B2D1&draw=38

Op deze pagina krijg je toegang tot alle teamwedstrijden en kun je de speeldata, locaties en andere relevante details vinden. Het is de ideale bron om op de hoogte te blijven van onze prestaties in de competitie.

Speeldata maandagavond

Op maandagavond hebben we speeltijden gereserveerd in De Rietschoot voor zowel de jeugdspelers als de volwassenen. In de tabel hieronder staat welke maandagen gespeeld wordt. Het is een geweldige gelegenheid om samen met anderen te genieten van de badmintonsport en je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Voor de jeugdspelers begint de speelsessie om 18:45 uur en wordt er onder deskundige leiding lesgegeven en gespeeld. Het is een fantastische kans voor jonge spelers om te leren en plezier te hebben in een ondersteunende omgeving.

Vanaf 20:00 uur is de speeltijd voor volwassenen. Dit is de perfecte gelegenheid om te ontspannen, te sporten en nieuwe mensen te ontmoeten binnen onze badmintonvereniging.

September4, 11, 18, 25
Oktober2, 9, 16, 30
November6, 13, 20, 27
December4, 11, 18
Januari8, 15, 22, 29
Februari5, 12, 26
Maart4, 11, 18, 25
April8, 15, 22
Mei6, 13, 27

Wil je de data in je eigen agenda zetten? Download dan hier de juiste bestanden en importeer de data in je agenda.