Informatie

Welkom op onze informatiepagina! Hier vind je alle essentiële details en belangrijke informatie over Badmintonvereniging De Stolp Koedijk. We streven ernaar om je een duidelijk inzicht te geven in wie we zijn, wat we doen en hoe we je van dienst kunnen zijn.

We hebben ons best gedaan om deze pagina zo informatief en uitgebreid mogelijk te maken. Mocht je toch nog vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en te voorzien van de gewenste informatie.

Dank je wel voor je interesse in Badmintonvereniging De Stolp Koedijk. We hopen dat deze informatiepagina je een goed beeld geeft van wie we zijn en waar we voor staan.

Sporthal

Badmintonvereniging De Stolp Koedijk maakt gebruik van de sporthal van De Rietschoot in Koedijk.
Deze is te vinden aan de Saskerstraat 22, 1831 CR in Koedijk.

Speeldata

Op maandagavond hebben we twee speelmomenten. Vanaf 18:45 uur is er een jeugdsessie, waar begeleiding en training wordt geboden. Na 20:00 uur zijn volwassenen welkom om gezellig een potje badminton te spelen.

Op zondag vinden externe competitiewedstrijden plaats. Momenteel hebben we één seniorenteam dat deelneemt aan deze competitie. Voor speeldata en tijden zie de pagina “Speeldata

Wat betreft de uitrusting, er is geen specifieke verplichte uitrusting, zolang het maar sportief is. We raden wel aan om sportschoenen te dragen die niet buiten zijn gedragen om de vloer te beschermen. In het begin kunnen we je voorzien van een racket, maar uiteindelijk dien je wel je eigen racket aan te schaffen.

Als je wilt ervaren of badminton iets voor jou is, kun je één of twee keer gratis meedoen om het uit te proberen.

Voor gedetailleerde informatie over de speeldagen en -tijden verwijzen we je graag naar de pagina “Speeldata“.

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen en samen van een geweldige badminton tijd te genieten!

Contributie

Bij Badmintonvereniging De Stolp vragen we een bijdrage in de vorm van contributie, die verschilt per leeftijdsgroep:

  • Senioren: €146,00
  • Junioren: €65,00

Voor leden die deelnemen aan externe wedstrijden gelden aanvullende kosten:

  • Senioren: €25,00
  • Jeugd: €14,00

Bij deze bedragen zijn de kosten voor shuttles inbegrepen, zowel voor de externe wedstrijden als de reguliere maandagavonden.

De contributie dient vóór 1 september te worden overgemaakt naar:
Rekeningnummer: NL13RABO0152600124 Ten name van: Badmintonvereniging De Stolp

We willen je vriendelijk verzoeken om de contributie tijdig te voldoen. Mocht je nog vragen hebben over de betaling of andere zaken, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen met jou te genieten van de badmintonsport bij Badmintonvereniging De Stolp!

Vragen

Wil je iets vragen dan kun je altijd mailen naar: info@destolpkoedijk.nl of kom langs op een maandagavond